Nákupný košík je prázdny.

0 položiek
Spolu:
0,00 €
Vstúpiť
0 položiek (0,00 €)
 
 
0,00 € (0 položiek) vstúpiť do košíka

Ochrana osobných údajov

Úvod Info Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Ochrana dát

Poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné, subjekt má právo k ich prístupu a právo na ich opravu vrátane ďalších zákonných práv k týmto údajom. Predávajúci sa zaväzuje k ochrane uvedených osobných údajov poskytnutých kupujúcim. Uvedené údaje budú slúžiť len pre potrebu predajcu a bude s nimi nakladané v súlade so zákonom č 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov.
 
Pre prácu s osobnými dátami spĺňame zákon č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, ktorý zásadne ovplyvnil práva a povinnosti tých, ktorým osobné údaje patria, aj tých, ktorí s nimi pracujú. K tomu, aby sme vašu objednávku doručili priamo vám , prípadne s vami mohli komunikovať, potrebujeme poznať niektoré údaje (meno, adresa, telefón, e-mail). Pokiaľ ste firma a požadujete na zakúpený tovar faktúru, potom by sme mali poznať ešte doplňujúce údaje (názov firmy, IČO, DIČ, číslo účtu ). Tým, že nám prostredníctvom e-shopu poskytnete akékoľvek osobné údaje, vyjadrujete pochopenie a jednoznačný súhlas so zhromažďovaním, používaním a prenosom takýchto osobných údajov.
 
Tieto údaje ukladáme do databázy, takže pri ďalšom nákupe už nemusíte vypĺňať celý registračný formulár znovu - stačí, keď zadáte vaše prístupové meno a heslo. Tieto dáta považujeme za prísne dôverné a neposkytujeme ich žiadnej tretej strane. Výnimkou je iba kuriérska služba , ktorá s každou zásielkou dostáva z dôvodu doručenia zásielky vašu adresu. Vaše dáta budú kedykoľvek na vašu žiadosť opravené alebo vyradené z databázy.
 

 

Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

 

                        

                         

Copyright 2015 - 2018 © Kované ploty Radokov